مي خواهيد مدت ها پس از باز شدن بطري ، درخشش را در آن شراب گازدار نگه داريد? براي اين موضوع نيازي به قرار دادن چوب پنبه در آن - يا يك قاشق نيست. فقط آن را سرد نگه داريد.ريچارد زار ، استاد شيمي در دانشگاه استنفورد ، گفت: "اين روزها ادامه خواهد داشت.". "اين صاف نخواهد شد. شما حتي نيازي به تهيه پشتيبان آن نداريد. مطمئناً اگر اين كار را انجام دهيد بهتر است. اما لازم نيست."زار اذعان مي كند كه راز زيادي براي اين ترفند وجود ندارد. حلاليت دي اكسيد كربن موجود در شراب گازدار شما در يخچال 50 درصد بيشتر از دماي اتاق است. همانطور كه شراب گرم مي شود, CO2 تبخير مي شود — و حباب ها به آنجا مي روند. بيست سال پيش, زار و ساير محققان استنفورد (و همسرانشان) از 10 بطري شراب شامپاين براي آزمايش كمي از خرد قومي فرانسه استفاده كرد: براي شوخ طبعي, قرار دادن يك قاشق نقره به گردن يك بطري باز شده باعث حباب شامپاين مي شود. پس از يك دور شديد از آزمايش طعم ، تيم تحقيقاتي دريافتند كه قاشق كاملاً تفاوتي ندارد. زار شوخي كرد: "تنها تأثير آن درجه اي است كه بطري را خنك مي كند." از آن زمان به بعد ، زار به عنوان يك متخصص مكانيك حباب مورد توجه قرار گرفته است. نكته جالب اين است كه شغل واقعي وي بر شيمي ليزر و فعل و انفعالات مولكولي متمركز است كه مي تواند در درمان سرطان نقش داشته باشد. اين هيچ ارتباطي با حباب ها ندارد.وي درباره ضرب و شتم حباب گفت: "من مي خواهم از اين تجارت خارج شوم.". "دليلي كه من هميشه درگير آن شدم واقعاً تبليغ ايده دسترسي علمي به مردم بود."اگر به دنبال علم بيشتر در مورد شراب گازدار هستيد ، بيشتر از" Uncorked: The Science of Champagne "، كتابي كه توسط محقق شراب فرانسوي جرارد ليگر-بلر نوشته شده است ، جستجو نكنيد. ليگر بلر سال گذشته به NBC News گفت: "من زيبايي هاي علم حباب را دوست دارم.". "از زماني كه من دانشمند شدم ، بسياري از مردم اظهار داشتند كه به نظر مي رسد بهترين كار را در تمام فيزيك به دست آورده ام ، زيرا تحقيقات من در مورد حباب ها مستلزم اين است كه من در يك آزمايشگاه كار كنم
شامپاين با درجه بالا - و I'd مايل به موافقت با اين موضوع هستند : " نگاهي به جديدترين تحقيقات در مورد حبابهاي شامپاين بيندازيد و اين نكات را در قلب خود بگيريد : بطريهاي بزرگتر دياكسيد كربن بيشتري را در شراب خود نگه ميدارند در حالي كه بطريهاي بزرگتر در ليوان ريخته ميشوند . بنابراين يك بطري بزرگ نسبت به دو بطري كوچكتر بطري شراب بهتر است در رختكن Seahawks كار خوبي باشد , اما بعد از باز شدن bottle's , it's براي حبابها جلوگيري ميكند . اگر شما واقعا به نوشيدن مواد غذايي اهميت ميدهيد , يك بطري گرمتر هم يك پاپ بزرگتر توليد ميكند - اما مراقب باشيد كه در جايي كه نور را سردتر ميكنيد , بهتر است كه براي حبابها بهتر باشد . اگر يك بطري باز را در يك سطل آب قرار دهيد , آن هم بيشتر از آن CO2 است كه در شراب حل ميشود تا اين كه it's شراب را به جاي گيلاس با لبه پهن انتخاب كنيد . وقتي كه از شراب بر ميخيزد , كربن دياكسيد كربن را متمركز ميكند و به شما a خوبي از حبابها ميدهد . يك فلوت شيشهاي بهتر از پلاستيك است , كه تمايل دارد حبابها را مهار كند , عينك خود را قبل از مهماني بشويند و خشك و خشك با يك حوله خشك كنند . فيبرهاي كوچك كه پشت سر گذاشته ميشوند به توليد حباب كمك خواهند كرد . برخي از سازندگان شيشه , خراشهاي كوچك را به شيشههاي شامپاين خود اضافه ميكنند تا از يك زمان it's براي ريختن , زاويه glass استفاده كنند و اجازه دهيد كه شراب به آن طرف نفوذ كند . اگر آن را مستقيما به كف آن وصل كنيد , قبل از اينكه بخواهيد يك تكه نان تست به دست آوريد , بيشتر از اين حبابها را برداريد و يك ليوان براي ياد دانشمند انگليسي قرن هفدهم , كريستوفر
منبع