ذرت را روي the بگذار: پياز داغ فرانسوي.

۱۴ بازديد

طبق استانداردهاي ما ، اين يك غذاي تابستاني نيست تا زماني كه وزن خود را در چيپس سيب زميني موج دار و پياز پياز فرانسوي بخوريم ، خود را از نظر جسمي ناتوان از مصرف هر يك از غذاهاي واقعي از كوره مي كنيم. ما بايد بخشي از نعمت هاي اين فصل را فراتر از كاسه غوطه وري قرار دهيم و نمونه برداري كنيم ، بنابراين ما يك راه حل Frankensteined كرديم. ما وسواس پياز فرانسوي خود را گرفتيم و آن را با ماده اي تركيب كرديم كه ذات خوردن تابستان ، ذرت روي كباب را نشان مي دهد تا هيولا مونسي ما را ايجاد كند: elote پياز فرانسوي. دقيقاً مانند ميان وعده معروف خيابان مكزيك ، اين elote از ذرت كبابي شيرين و در عين حال دودي تشكيل شده است كه با خامه اي پوشانده شده و با پنير Cotija پاشيده شده است. با اين حال ، اين پيچ و تاب در سنت نيز اتفاق مي افتد كه داراي چاشني پياز فرانسوي است و شامل پوسته ترد چيپس سيب زميني خرد شده است. ما مي خواهيم بگوييم كه از اين طريق ، مي توانيد پياز فرانسوي خود را برطرف كنيد و هنوز جايي براي همبرگر باقي مي گذارد ، اما مي دانيم كه احتمالاً قبل از گفتن چند گوش از elote و بهره برداري از آن استفاده خواهيد كرد. نادر ". 4 گوش ذرت تازه ، خرد شده و تميز شده c. سس مايونز c. خامه ترش 1 (1.1 اونس.) بسته پياز فرانسوي چاشني 2 c. چيپس سيب زميني موج دار ، تقريبا خرد شده 1 c. پنير Cotija ، خرد شده است كوره خود را تا حرارت متوسط گرم كنيد. گوش هاي ذرت را روي كوره قرار دهيد و بپزيد ، هر چند دقيقه يكبار آنها را بچرخانيد تا همه طرف ها كمي لكه دار شوند (حدود 10 دقيقه). آنها را از كوره جدا كرده و كنار بگذاريد. در يك كاسه ، سس مايونز ، خامه ترش و ادويه پياز فرانسوي را با هم مخلوط كنيد. كاملاً مخلوط كنيد. روي دو صفحه جداگانه ، پنير Cotija خرد شده و چيپس سيب زميني خرد شده را قرار دهيد. يك لايه از مخلوط پياز فرانسوي را در تمام طول گوش هر گوش ذرت كبابي پخش كنيد. به سرعت هر قطعه ذرت روكش شده را ابتدا در پنير Cotija و سپس تراشه هاي خرد شده بچرخانيد. خدمت.

منبع
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.