۱۷۰- Beer - Old گروس، كم‌تر Thrilling

۱۸ بازديد
۱۷۰- Beer - Old گروس، كم‌تر Thrilling

زماني كه يك ليوان آبجو را انتخاب مي‌كنيد , به چه flavors نگاه مي‌كنيد ? اگر نشانه‌هايي از شير ترش و صداي لاستيك سوخته از شما لذت بخش باشد , آنگاه brews كه به مدت 170 سال در ته درياي بالتيك به مدت 170 سال در پايين درياي بالتيك به سر مي‌برند , به تازگي دو بطري آبجو را از ساحل درياي بالتيك به دست آوردند كه آب دريا به درون بطري‌ها نفوذ كرده بود و ده‌ها سال فعاليت باكتريايي به آبجو مقداري يادداشت ناخوشايند داد . اما تركيبات كافي از نوشيدني‌ها جان سالم به در بردند و محققان توانستند تشخيص دهند كه طعم اصلي آبجوها احتمالا شبيه به beers مدرن بودند . اين بطري‌ها از 165 فوتي ( 50 متر ) زير سطح بالتيك , از لاشه يك كشتي كه در نزديكي جزاير Aland در دهه 1840 غرق شده‌بود , از 165 فوتي ( 50 متر ) پايين آمدند . در سال 2010 غواصان 150 بطري شامپاين در اين كشتي شكسته پيدا كردند و همچنين پنج بطري آبجو در داخل قايق غواصان به وجود آمدند و شروع به كف زدن كردند . برخي غواصان ماجراجويي ماجراجو به اين دليل كه مايع در واقع مزه آبجو را چشيده بودند , با توجه به نويسندگان مطالعه كه يافته‌هاي خود را در مجله شيمي كشاورزي month.What last Beer و crock crock در CommonJan منتشر كردند . 24 , 201500 : 44 براي بررسي علمي طعم آبجو , تيم تحقيقاتي به رهبري جان Londesborough از مركز تحقيقات فني فنلاند دو بطري بازمانده را باز كرد . محققان با تركيبي مناسب از بوي : عصاره مخمر , دي متيل

آن‌ها همچنين " زرد طلايي روشن, با مه كوچك " بودند, و ممكن است با آب دريا تا ۳۰ درصد رقيق شده‌باشند. بنابراين نوشيدني‌ها نسبت به ميزان مصرف الكل به ميزان ۲ / ۲ تا ۳.۲ درصد قوي‌تر بودند. مگان كلاهرتي, LiveScienceThis يك نسخه مختصر از گزارشي از LiveScience است. گزارش كامل را بخوانيد. از مگان Gannon در تويي‌تر پيروي كنيد. از LiveScience در تويي‌تر, فيس بوك و گوگل پيروي كنيد. عكس‌ها: مان كس در ماه مه شراب و نفت را در MonasteryPhotos باستان تحت فشار قرار داده‌است: ماموريت تا ۲۰۰۰ سال - Antikythera قديمي شيشه شما: ۱۰ واقعيت آبجو intoxicating


منبع
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.